Aktiviteter i Lofoten

Turer

XXLofoten tilbyr et bredt spekter av påmeldingsturer. Menyen gjennom året varierer i takt med sesongen og vi har noe for enhver smak. Våre mest populære aktiviteter er listet opp nedenfor. Du kan se produktene sortert etter årstid.


Havørnsafari til Trollfjorden

Havørnsafari til Trollfjorden

Vinter

Bli med oss på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett.

Lets Go Fishing

Lets Go Fishing

Vinter

Drømmer du om storfisken, sneller med oljede kulelager og mest mulig tid til effektivt fiske, da er «Lets Go Fishing» ditt naturlige førstevalg.

Fisketur under Lofotfisket

Fisketur under Lofotfisket

Vinter

Bli med vårt erfarne mannskap på fisketur under det tradisjonelle Lofotfisket! Fang din egen fisk, filéter den og spis ferskfisk til middag. Vår vinterfisketur er på 4 timer og inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang og kaffe ombord vår autentiske fiskeskøyte.


Trugetur i Lofoten

Trugetur i Lofoten

Vinter

På trugetur med XXLofoten får du oppleve Lofotens natur og vinterlys med lokal guide. Varm drikke og historier fra området hører med på turen.

Northern Lights Photo Tour

Northern Lights Photo Tour

Vinter

Bli med på jakt etter et av planetens mest fantastiske og flyktige naturfenomen - nordlyset. På denne turen er det maksimalt 7 deltakere, noe som sikrer deg personlig oppfølging. Vår guide på denne turen er en dyktig fotograf som kan alle tipsene for å fange nordlyset på kamera. Her får du lære mer om nordlyset som fenomen og med vår lokalkunnskap gjør vi vårt ytterste for at du skal få en uforglemmelig nordlysopplevelse.

Vinterpadling

Vinterpadling

Vinter

Padle kajakk i det krystallklare havet om vinteren. Våre turer på vinteren starter i Svolvær havn, og er tilpasset også de som ikke har padlet kajakk tidligere. Vi gir deg en to-timers padletur i rolig farvann med gode historier fra den rike kulturhistorien i Svolvær.


Vintervandring

Vintervandring

Vinter

Kom nært naturen og opplev vinterlysets mange nyanser sammen med oss i januar og februar. Vår erfarne turguide tar deg med på en to-timers vintervandring i lett terreng med havutsikt. Vi byr på de gode historiene om fiskeriene, naturfenomen og det vi ser på turen. En behagelig og interessant formiddag med spektakulær utsikt fra steder kun lokale kjentmenn vet om. Vi tilbyr også henting på hoteller i Kabelvåg og Svolvær inkludert i prisen.

VM i Skreifiske-cruise

VM i Skreifiske-cruise

Vinter

Lyst til å oppleve stemningen på fiskefeltet og konkurransen fra første rad om bord på mesterskapets eneste tribune?

Fisketur i Lofoten

Fisketur i Lofoten

Sommer

Opplev Lofothavet og fang din egen fisk om bord vår autentiske fiskeskøyte. Vårt erfarne mannskap er ditt vertskap på vår 4-timers fisketur fra Svolvær.


Fjelltur

Fjelltur

Sommer

Lofoten er hjem for en rekke spektakulære fjellturer. Øygruppen er en fjellkjede som går ut i havet og gir derfor ganske bratte, dramatiske fjell med fantastisk utsikt. Fjellene som går rett ned i havet gir en fjellfølelse og 360 graders utsikt som er helt unik. De mange fjellene ut gjennom Lofoten gir hundrevis av turmuligheter. Vi vet om de beste.

Kajakktur fra Svolvær

Kajakktur fra Svolvær

Sommer

Lofotens natur har unike og spektakulære kontraster og kajakk er en fantastisk måte å oppleve det på. Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Med oss kan du padle hele året!

Kveldspadling

Kveldspadling

Sommer

Fra kajakken får du oppleve Lofoten fra havskorpa, og kveldsspadlingen vi tilbyr på sommeren gir opplevelsen en ny dimensjon. Havet er som regel roligere, og så er det dette magiske lyset. Det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten!


Midnattsoltur

Midnattsoltur

Sommer

Yttersida (nordsida) av Lofoten er den perfekte plassen for å se midnattssol.

Sykkelutleie fra Svolvær

Sykkelutleie fra Svolvær

Sommer

Lofoten er et sykkel-eldorado! Fra sykkelsetet kan du oppdage lokale perler og bli kjent med Lofotens natur, kultur og historie.

Trollfjordcruise

Trollfjordcruise

Sommer

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder.
Våre mest populære turer:
Tjenester
Nyhetsbrev