Image

Fly and bike


Fly inn til Svolvær med Widerøe og hopp rett på sykkelen - alt er klart for ditt Lofoteventyr!

XXLofoten har 33 BMC høykvalitetssykler til utleie av typen crosscountry i størrelsene XS - XL. Hjelm og refleksvest er inkludert i prisen. Vi har et begrenset antall sykler med bærer om du ønsker å ta med sykkelvesker. Det er flere tuneller i Lofoten, og om du planlegger en tur der du må sykle i tunneler anbefaler vi å bruke refleksvest samt lys. Om du har behov for sykkel med bærer eller lys, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Vi har også et begrenset antall sykkelvogner for utleie, for bestilling ta direkte kontakt med oss.

Alle våre sykler for utleie må hentes og leveres på vårt kontor i Svolvær.

Sommeren 2018 tilbyr vi deg sykkelutleie fra Svolvær lufthavn. Det vil si - du kan fly inn til Lofoten og starte sykkelopplevelsen fra flyplassen!

“Sykkelen venter på deg når du lander ved Svolvær Lufthavn - klar for ditt Lofoteventyr!”

Testimonial

Praktisk info
Syklene rekvireres ut fra Svolvær Lufthavn ved ankomst. Syklene kan leveres tilbake samme dag på flyplassen, eller ved XXLofotens hovedkvarter i Svolvær sentrum innen kl.18.00 samme dag ved dagleie. Vi leier også ut sykkelvogn og sykkelvest mot et tillegg i prisen, og du kan selvsagt booke sykkelen mer enn 1 dag. Ta kontakt med oss så utvider vi din bestilling.
Pris per ekstra døgn er kr 590.

XXLofoten arrangerer også guidede sykkelturer for grupper til Ørsvåg, Henningsvær og Brenna, eller til andre destinasjoner på forespørsel.

Dette er inkludert

- Hjelm
- Refleksvest
- Kart med turforslag og rabatter på attraksjoner og restauranter

Tips og anbefalinger

Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Vi anbefaler deg å ta på deg det vi som bor her har på oss når vi skal på tur: Gjerne turbukse som gjør det behagelig å sykle og genser på overkroppen. Fleecejakke eller annen mellomlagsjakke kommer godt med, samt noe ekstra klær på lur i sekken.


Online booking
Bilder
Informasjon

Oppmøte 15 minutter før avgang.

Relaterte turer
Aktiviteter
XXLofoten

J.E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway