Image

Kveldspadling


Fra kajakken får du oppleve Lofoten fra havskorpa, og kveldsspadlingen vi tilbyr på sommeren gir opplevelsen en ny dimensjon. Havet er som regel roligere, og så er det dette magiske lyset. Det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten!

Lofotens dramatiske fjell oppleves på en helt ny måte når du padler helt inntil dem. En nesten like majestetisk opplevelse som å stå på toppen av dem. Kombinasjonen av stillhet, rå natur på alle kanter og full bevegelsesfrihet, gjør havkajakk til et av våre mest populære tilbud. Nærmere naturen kommer du ikke.

Vår guide møter dere ved vår base i Svolvær havn og gir dere nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Denne turen gjennomføres på to timer, og er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten. Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper.

“Å padle kajakk i Lofoten om kvelden er en magisk opplevelse!”

Testimonial

Vi bruker stødige doble kajakker på våre turer. Ta gjerne med deg kamera på turen - her vil du møte mange fotomotiv. Kveldslyset gjør opplevelsen ekstra spesiell og fotolyset helt ypperlig. Barn over 10 år er velkommen til å delta på våre turer i følge med voksen såfremt de er svømmedyktige.

Dette er inkludert

Erfaren kajakkguide
Spruttrekk, padleåre og redningsvest
Kajakk

Tips og anbefalinger

Anbefalinger for å få den beste opplevelsen!
Vi anbefaler å bruke en vannavstøtende / vanntett jakke på våre kajakkturer.
Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Du bør kle deg etter været, og vår anbefaling er at du på en kald sommerdag har på deg ull innerst kroppen. Det transporterer fukt, og du blir ikke kald selv om du blir svett eller våt. Siden du er i bevegelse hele turen, stilles ikke noen særskilte andre krav til bekledning, annet enn at det er lurt å ta med seg et klesskifte og en vannflaske.


Online booking
Bilder
Informasjon

Oppmøte 15 minutter før avgang.

Relaterte turer
Aktiviteter
XXLofoten

J.E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway