På tur med XXLofoten

XXLofoten er en totalleverandør av aktiviteter, med base på kaikanten i Svolvær. Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter hele året, enten du reiser på egenhånd eller som gruppe og har lang erfaring med skreddersøm, event og kurs / konferansearrangement, film og tv produksjoner.

Vi er her for deg, og vi skal gi deg høykvalitets aktiviteter og opplevelser, - hele året.

På tur med XXLofoten skal du slippe å bekymre deg for noe som helst. Vi har et høyt fokus på sikkerhet, tett oppfølging og prikkfri sluttleveranse.

Som kunde skal du være trygg på at vi gjør vårt aller beste for at du skal få det beste ut av ditt besøk i Lofoten!

Kontakt oss


XXLofoten tilbyr et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser i Lofoten. Menyen gjennom året varierer i takt med sesongen og vi har noe for enhver smak. Våre mest populære aktiviteter er listet opp nedenfor. Du kan se produktene fordelt på påmeldingsturer og gruppeaktiviteter.Havørnsafari til Trollfjorden

Havørnsafari til Trollfjorden

Bli med oss på en trygg og moro RIB-tur til magiske Trollfjorden hvor du får se havørna på nært hold. RIB-kjøring er en fantastisk opplevelse i seg selv, men det er i Lofoten denne aktiviteten virkelig kommer til sin rett.

Lets Go Fishing

Lets Go Fishing

Drømmer du om storfisken, sneller med oljede kulelager og mest mulig tid til effektivt fiske, da er «Lets Go Fishing» ditt naturlige førstevalg.

Fisketur under Lofotfisket

Fisketur under Lofotfisket

Bli med vårt erfarne mannskap på fisketur under det tradisjonelle Lofotfisket! Fang din egen fisk, filéter den og spis ferskfisk til middag. Vår vinterfisketur er på 4 timer og inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang og kaffe ombord vår autentiske fiskeskøyte.


Trugetur i Lofoten

Trugetur i Lofoten

På trugetur med XXLofoten får du oppleve Lofotens natur og vinterlys med lokal guide. Varm drikke og historier fra området hører med på turen.

Northern Lights Photo Tour

Northern Lights Photo Tour

Bli med på jakt etter et av planetens mest fantastiske og flyktige naturfenomen - nordlyset. På denne turen er det maksimalt 7 deltakere, noe som sikrer deg personlig oppfølging. Vår guide på denne turen er en dyktig fotograf som kan alle tipsene for å fange nordlyset på kamera. Her får du lære mer om nordlyset som fenomen og med vår lokalkunnskap gjør vi vårt ytterste for at du skal få en uforglemmelig nordlysopplevelse.

Vinterpadling

Vinterpadling

Padle kajakk i det krystallklare havet om vinteren. Våre turer på vinteren starter i Svolvær havn, og er tilpasset også de som ikke har padlet kajakk tidligere. Vi gir deg en to-timers padletur i rolig farvann med gode historier fra den rike kulturhistorien i Svolvær.


Vintervandring

Vintervandring

Kom nært naturen og opplev vinterlysets mange nyanser sammen med oss i januar og februar. Vår erfarne turguide tar deg med på en to-timers vintervandring i lett terreng med havutsikt. Vi byr på de gode historiene om fiskeriene, naturfenomen og det vi ser på turen. En behagelig og interessant formiddag med spektakulær utsikt fra steder kun lokale kjentmenn vet om. Vi tilbyr også henting på hoteller i Kabelvåg og Svolvær inkludert i prisen.

VM i Skreifiske-cruise

VM i Skreifiske-cruise

Lyst til å oppleve stemningen på fiskefeltet og konkurransen fra første rad om bord på mesterskapets eneste tribune?

Fisketur i Lofoten

Fisketur i Lofoten

Opplev Lofothavet og fang din egen fisk om bord vår autentiske fiskeskøyte. Vårt erfarne mannskap er ditt vertskap på vår 4-timers fisketur fra Svolvær.


Fjelltur

Fjelltur

Lofoten er hjem for en rekke spektakulære fjellturer. Øygruppen er en fjellkjede som går ut i havet og gir derfor ganske bratte, dramatiske fjell med fantastisk utsikt. Fjellene som går rett ned i havet gir en fjellfølelse og 360 graders utsikt som er helt unik. De mange fjellene ut gjennom Lofoten gir hundrevis av turmuligheter. Vi vet om de beste.

Kajakktur fra Svolvær

Kajakktur fra Svolvær

Lofotens natur har unike og spektakulære kontraster og kajakk er en fantastisk måte å oppleve det på. Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Med oss kan du padle hele året!

Kveldspadling

Kveldspadling

Fra kajakken får du oppleve Lofoten fra havskorpa, og kveldsspadlingen vi tilbyr på sommeren gir opplevelsen en ny dimensjon. Havet er som regel roligere, og så er det dette magiske lyset. Det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten!


Midnattsoltur

Midnattsoltur

Yttersida (nordsida) av Lofoten er den perfekte plassen for å se midnattssol.

Sykkelutleie fra Svolvær

Sykkelutleie fra Svolvær

Lofoten er et sykkel-eldorado! Fra sykkelsetet kan du oppdage lokale perler og bli kjent med Lofotens natur, kultur og historie.

Trollfjordcruise

Trollfjordcruise

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder.


Fiskeværsvandring

FiskeværsvandringVåre mest populære turer:
Tjenester
Nyhetsbrev