Trollfjordcruise

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder.

INFO
  • Varighet:4
  • Familievennlig: Ja
  • Krav: Ingen krav til erfaring
  • Pris:

    NOK 790

  • Dette er inkludert:


Trollfjordcruise

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder.

Vi kjører fra Svolvær gjennom Raftsundet og hilser på havørna underveils og vertskapet gir et innblikk i lokalhistorien til stedene vi kjører forbi. Vi har god plass, bord og stoler, full bar og mulighet til å servere mat ombord.

Denne turen by på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er en flott kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder. Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. 

Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldig så kan det være et titalls ørn i luften samtidig og noen av dem får du se på nært hold.

Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden. 

"Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves."

Lofotferga er perfekt for Lofotcruise. Det har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Deler av dekket har tak over seg og det er bord og stoler for å sette seg ned. Vi har full bar og mulighet til å servere en rekke måltider ombord. 

Dette er inkludert:
Book online

Pris Book
15. June 201815:00-19:00NOK 790,-
22. June 201815:00-19:00NOK 790,-
23. June 201815:00-19:00NOK 790,-


Våre mest populære turer:
Tjenester
Nyhetsbrev