Båttur til Moskenesstraumen
Hele året

Båttur til Moskenesstraumen

Sightseeing langs land fra Hamnøy til Moskenesstraumen

Hamnøy


Book now

Opplev natur og dyreliv mens vi seiler i sakte fart langs land. Vi seiler forbi fiskeværet Å innom noen av buktene etter Å før vi går ut i Moskenesstraumen.

Opplev natur og dyreliv  mens vi seiler i sakte fart langs land. Vi drar forbi fiskeværet Å og seiler innom noen av buktene etter Å og ut mot Moskenesstraumen.

“Her kan du få oppleve oppleve Havørn og det rike fugle- og dyrelivet langs Moskenes på nært hold. Fjellene og naturen er spektakulær.”

Båttur til Moskenesstraumen

Vi stopper utenfor fiskeværet Onstad, et nedlagt fiskevær hvor det også har vært funnet spor etter steinalder bosetting. Om værforholdene tilater det går vi opp til, og inn i Moskenestraumen, hvor vi får et godt overblikk over Lofotodden med Hellsegga. På turen vil man ha god utkikk til Mosken og Værøy.

Moskenes Adventure AS er opptatt av at sikkerheten for er godt i varetatt. Vi har derfor sterk fokus på dette og dette. Våre båter og mannskap er til enhver tid oppdatert i henhold til de lover og regler for sikkerhet som gjelder de farvannene vi seiler i.

Alle båtførere og guider har, foruten lang erfaring som sjøfolk, alle de nødvendige og påbudte sikkerhetskurs de skal ha etter nasjonale og internasjonale regler.

  • Båttur

  • Båttur

  • Moskenesstraumen

Booking


Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også