Image
Image

Bike & Hike

Bike & Hike
Privat tur

Bli med oss på kombinert sykkel og fjelltur i Lofoten.

Bike & Hike
Photo credit: XXLofoten

Uavhengig av om du foretrekker å sykle fjell, landevei eller by er Lofoten et eldorado. Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige spennende sykkelløyper. På sykkelsetet kan du oppdage lokale perler rett utenfor hotellrommet i Svolvær. 

XXLofoten har 33 BMC sykler i modellen crosscountry & tour. Så om du foretrekker fjell, landevei eller by, så har vi sykkelen du trenger. Etter en sykkeltur tilpasset gruppen tar vi beina fatt for en vandring eller fjelltur. 

Vi tilpasser turene etter våre gjesters erfaring, form og ønsker for turen. Vår styrke er at vi har guider som er lommekjente i Lofotens natur, og vi vet derfor hvilke turer vi skal velge for en ultimat opplevelse. Våre bike and hike-turer er gode å kombinere med utendørs måltider, på toppen av et fjell eller på stranda.

Våre bike and hike-turer er som regel på minimum 4 timer, og oppover etter gjestens ønsker. XXLofoten arrangerer også guidede sykkelturer uten fjellvandring. Ta kontakt for mer informasjon.

“Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige sykkel- og fjellturer å velge mellom.”

Inkludert
  • Sykkel
  • Alt nødvendig utstyr som hjelm og refleksvest
  • Norsk og engelsktalende guide

Bilder

Mer info

Kle deg alltid etter forholdene. Været i Lofoten skifter fort så det kan være lurt å ha med noe ekstra varmt å skifte i.