Bike & Hike
Hele året

Bike & Hike

Bli med oss på kombinert sykkel og fjelltur i Lofoten.

Svolvær

NOK 795


Book now

Bli med oss på kombinert sykkel og fjelltur i Lofoten.

Uavhengig av om du foretrekker å sykle fjell, landevei eller by er Lofoten et eldorado. Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige spennende sykkelløyper. På sykkelsetet kan du oppdage lokale perler rett utenfor hotellrommet i Svolvær. 

XXLofoten har 33 BMC sykler i modellen crosscountry & tour. Så om du foretrekker fjell, landevei eller by, så har vi sykkelen du trenger. Etter en sykkeltur tilpasset gruppen tar vi beina fatt for en vandring eller fjelltur. 

Vi tilpasser turene etter våre gjesters erfaring, form og ønsker for turen. Vår styrke er at vi har guider som er lommekjente i Lofotens natur, og vi vet derfor hvilke turer vi skal velge for en ultimat opplevelse. Våre bike and hike-turer er gode å kombinere med utendørs måltider, på toppen av et fjell eller på stranda.

“Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige sykkel- og fjellturer å velge mellom.”

Bike & Hike

Våre bike and hike-turer er som regel på minimum 4 timer, og oppover etter gjestens ønsker. XXLofoten arrangerer også guidede sykkelturer uten fjellvandring. Ta kontakt for mer informasjon.

Kle deg alltid etter forholdene. Været i Lofoten skifter fort så det kan være lurt å ha med noe ekstra varmt å skifte i.

  • Sykkel

  • Alt nødvendig utstyr som hjelm og refleksvest

  • Norsk og engelsktalende guide

Booking


Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også