Image

Fjelltur


Lofoten er hjem for en rekke spektakulære fjellturer. Øygruppen er en fjellkjede som går ut i havet og gir derfor ganske bratte, dramatiske fjell med fantastisk utsikt. Fjellene som går rett ned i havet gir en fjellfølelse og 360 graders utsikt som er helt unik. De mange fjellene ut gjennom Lofoten gir hundrevis av turmuligheter. Vi vet om de beste.

Ved å melde deg på en Guide's Choice tur blir du tatt med på en av fjellturene som våre fjellguider rangerer som de flotteste. Det er ikke alltid de beste turene ligger rett inntil hotellet/rorbua. Transport fra Svolvær er inkludert i prisen, slik at du kommer til et fjell der du slipper å gå i kø blant mange andre turgåere. Vi går i forskjellig fjell på ulike oppsetninger av Guide’s choice, men alle fjellturene er gjennomførbar for alle som har normal fysisk form. Kjøreturen er aldri mer enn 45 minutter til fjellet og fjellturen i seg selv er maks fem timer. Du kan ta med mat på turen eller bestille en lunsjpakke med drikke av oss på forhånd.

“Ved å melde deg på en Guide's Choice tur blir du tatt med på en av fjellturene som våre fjellguider rangerer som de flotteste.”

Testimonial

Guiden forteller både om fjellet, naturen dere går i og lokal historie.

Dette er inkludert


Online booking
Bilder
Informasjon

Oppmøte 15 minutter før avgang.

Relaterte turer
Aktiviteter
XXLofoten

J.E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway