Kveldspadling

Fra kajakken får du oppleve Lofoten fra havskorpa, og kveldsspadlingen vi tilbyr på sommeren gir opplevelsen en ny dimensjon. Havet er som regel roligere, og så er det dette magiske lyset. Det blir jo ikke mørkt på natten i Lofoten!

Lofotens dramatiske fjell oppleves på en helt ny måte når du padler helt inntil dem. En nesten like majestetisk opplevelse som å stå på toppen av dem. Kombinasjonen av stillhet, rå natur på alle kanter og full bevegelsesfrihet, gjør havkajakk til et av våre mest populære tilbud. Nærmere naturen kommer du ikke. Vår guide møter dere ved vår base i Svolvær havn og gir dere nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Denne turen gjennomføres på to timer, og er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten. Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper.

"Å padle kajakk i Lofoten om kvelden er en magisk opplevelse!"

Vi bruker stødige doble kajakker på våre turer. Ta gjerne med deg kamera på turen - her vil du møte mange fotomotiv. Kveldslyset gjør opplevelsen ekstra spesiell og fotolyset helt ypperlig. Barn over 10 år er velkommen til å delta på våre turer i følge med voksen såfremt de er svømmedyktige.

  • Erfaren kajakkguide
  • Spruttrekk, padleåre og redningsvest
  • Kajakk