Image

Kajakk

Opplev Lofoten fra kajakksetet. Passer for alle.


Lofotens natur har unike og spektakulære kontraster og kajakk er en fantastisk måte å oppleve det på. Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft. Med oss kan du padle hele året!

Når du kommer ut i havkajakk sitter du praktisk talt på havet og kan komme deg dit du vil med egen håndkraft.

Vi benytter oss av stødige, doble kajakker og alt av nødvendig utstyr inkludert.

“Lofoten er et paradis for kajakkpadlere!”

Testimonial

De fleste kajakkturene starter fra vår base i Svolvær havn hvor vi gir dere nødvendig instruksjon og tilpasset utstyr for turen. Gruppeturene gjennomføres som regel på tre timer, og er tilpasset deg som ønsker å prøve kajakk eller som har liten erfaring, men som også vil lære om Lofotens historie og kultur fra havkanten. Området vi padler i fra havna i Svolvær er rolig, og egner seg godt for nybegynnere. Det kreves ingen forkunnskaper.

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske.

Dette er inkludert

- Erfaren norsk- og engelsktalende kajakk-guide
- Spruttrekk, padleåre og redningsvest
- Kajakk

Tips og anbefalinger

Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Du bør kle deg etter været, og vår anbefaling er at du på en kald sommerdag har på deg ull innerst kroppen. Det transporterer fukt, og du blir ikke kald selv om du blir svett eller våt. Siden du er i bevegelse hele turen, stilles ikke noen særskilte andre krav til bekledning, annet enn at det er lurt å ta med seg et klesskifte. Ta med deg vannflaske.Barn over 10 år som er svømmedyktige får delta på våre turer i følge med voksen.