Image
Image

Lofoten Cruise

Lofoten Cruise
Privat tur

For de fleste er det et must å dra på havet når man besøker Lofoten. Med den gamle Lofotferga tilbyr vi komfortable båtcruise dit du måtte ønske for din gruppe.

Lofoten Cruise
Photo credit: XXLofoten

Den ærverdige Lofotferga tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær til ulike kjente steder som Trollfjorden, Skrova og Henningsvær. Turene byr på noe av det flotteste Lofot-naturen kan tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder. Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden. 

Områdene rundt Svolvær, Skrova og Henningsvær har høy tetthet av ørn og er vi heldige kan det være et titalls ørn i luften samtidig. Noen av dem kan du se på nært hold.

Den gamle ferga har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Deler av dekket har tak over seg og det er bord og stoler plassert slik at man komfortabelt nyter turen. Vi har også bar om bord med alle rettigheter der vi gjerne serverer drikkevarer, snacks eller måltider på turene. Under dekk er det plass til 82 personer i fergas salong som er original.

Våre anbefalte ruter:
Cruise fra Svolvær - Henningsvær: 3-4 timer (kan gjerne kombineres med avstigning i Henningsvær)
Cruise fra Svolvær - Trollfjorden: 4 timer
Cruise fra Svolvær - Skrova kombinert med kulturvandring, fjelltur og middag: 6 timer

Vi tilpasser gjerne din opplevelse etter dine ønsker! Minimum charter er to timer.

Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

“Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves.”

Inkludert
  • - Båttur til Trollfjorden med Lofotferga

Bilder