Nyvågar rorbuhotell
Hele året

Nyvågar rorbuhotell

Nyvågar Rorbuhotell ligger idyllisk til ved Lofothavet, på det historisk viktige området Storvågan, kun 5km fra Svolvær.

Nyvågar


Book now

Her finner du 30 komfortable og romslige rorbuer og en restaurant der det serveres fantastisk hjemmelaget mat basert på lokale råvarer. En god base for å utforske Lofoten.

Rorbuene har to dobbeltrom i hver, og er like på størrelse. Rorbuene er på 50kvm over to plan og har eget bad med toalett og dusj, stue med spiseplass til 4 personer. Utstyrt kjøkken med komfyr, kaffemaskin og kjøleskap. Gratis trådløst internett. Alle rom har gode senger, deilige dundyner og hotellpute. Sengetøy, håndklær og sluttvask inngår i overnattingen. Frokost serveres i hovedbygningen. 

Om du liker å unne deg noe ekstra anbefaler vi Nyvågars Lofotspa med badestamper, badstue og en velværeavdeling med vinduer ut mot havet. På legendariske Akevittloft kan du smake noen av anleggets nesten 300 forskjellige akevitter. 


“Om du liker å unne deg litt ekstra anbefaler vi Nyvågars Lofotspa med badestamper, badstue og en velværeavdeling med vinduer ut mot havet.”

Nyvågar rorbuhotell
Nyvågar rorbuhotell
Nyvågar rorbuhotell
Nyvågar rorbuhotell
Nyvågar rorbuhotell

Nyvågar er Miljøfyrtårnsertifisert og har ladestasjon for Tesla og elbiler. Som nærmeste nabo finner du Lofotakvariet, Galleri Espolin og Lofotmuseet og det er bare en kort gåtur inn til koselige Kabelvåg sentrum. Fra Nyvågar kan du starte ditt eventyr med XXLofoten, her tilbyr vi både påmeldingsturer samt private turer på forespørsel.

Nyvågar tilhører kjeden Classic Norway Hotels.

Booking


Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også