RIB Safari

Opplev Lofotens råe natur i 40 knop! Lofotens skjærgård er spektakulær, og med våre rib-båter kjører vi gruppeturer tilpasset fart, spenning og interesse.Generell informasjon

Farten på RIB-safari er en opplevelse for mange i seg selv, men bidrar også til at du får sett mye av Lofoten på et par timer. Vi har flere aktuelle ruter etter ønske om lengde og kombinasjon med andre aktiviteter som vi leverer. En rib-tur med oss er en naturopplevelse der historiefortelling knyttet til det vi ser på turen er en sentral del av leveransen. En av de mest populære rutene går med RIBen opp gjennom Raftsundet og inn den majestetiske Trollfjorden. Vi hilser på havørna på veien og på tur tilbake kjører vi gjennom øysamfunnet Risvær, som var et større fiskevær da båten var den dominerende kommunikasjonsveien. Vi tar en tur innom hvalfangerøya Skrova på vei tilbake. Denne turen beregnes til to timer, og kan gjennomføres omtrent hele året. I sommerhalvåret er det lyst hele natta, så hvorfor ikke ta en kveldstur? XXLofoten har tre rib-båter som hver er sertifisert for 12 personer. Ved større grupper kjører vi gjerne rib-turer i kombinasjon med andre aktiviteter. Ta gjerne kontakt for noen gode idéer til deres gruppetur.

"RIB-safari er en intim og intens naturopplevelse."

I den åpne båten kommer du tett på elementene og RIBen kommer til de fleste steder. Du får varmedress og alt annet utstyr du trenger før vi drar. Du trenger bare egnet skotøy. Nyt turen!

Inkludert
  • - Flytedress
  • - Flytevest
  • - Norsk og engelsk-talende guide
  • - Lue/votter
  • - Briller

Praktisk informasjon

Send forespørsel
Info
  • Pris
    NOK 895
XXLofoten AS

Johan E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway

Bilder