Svinøya Rorbuer
Hele året

Svinøya Rorbuer

Rorbuer idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse i Svolvær

Svolvær


Book now

På en egen øy i gangavstand fra Svolvær sentrum finner du Svinøya Rorbuer. Her kan man overnatte i rorbu, mens du utforsker Lofoten.

Her har du storhavet på den ene siden og dramatiske Lofotfjell på den andre. Alle de 38 originale eller nybygde rorbuer opprettholder høy standard. Hver rorbu har fra ett til tre doble soverom, velutstyrt kjøkkenkrok i forbindelse med stuen, og et moderne bad med dusj og toalett. Alle er vinterisolert. Betydelig vekt er lagt på å opprettholde ektheten av rorbuene. Tradisjonelt håndverk og tømmer er bevart for å gi en følelse av hvordan en rorbu var i de dager da fiskerne høstet Lofothavet fra båter med kun årer og seil.
 

“Tradisjonelt håndverk og tømmer er bevart for å gi en følelse av hvordan en rorbu var i de dager da fiskerne høstet Lofothavet fra båter med kun årer og seil.”

Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer
Svinøya Rorbuer

Svinøya Rorbuer har en av Lofotens mest anerkjente restauranter. Børsen Spiseri er innredet i ei gammel brygge fra 1828, og det er lagt stor vekt på å bevare det originale preget. Det meste fra gamle tider er beholdt også her, og gir en atmosfære med lukt av tjære og tamp. Her serveres både kjøtt og fiskeretter. Menyen endres med årstidene og tilgangen på råvarer. Utenfor restauranten finner man en stor kaiterrasse for uteservering i sommersola.

Booking


Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også