Image
Image

Sykkelturer

Sykkelturer
Privat tur

Lofoten er et sykkel-eldorado!

Sykkelturer
Photo credit: XXLofoten

Uavhengig av om du foretrekker å sykle fjell, landevei eller by er Lofoten et eldorado. Utsikten og naturen gjør at det finnes utallige spennende sykkelløyper på hele øygruppen. Med sykkelen som fremkomstmiddel åpner det seg flere muligheter for å oppdage lokale perler fra Å til Lødingen – og XXLofoten har guider og vertskap som står klar til å ta deg med!

Utsikten og naturen gjør at det ikke finnes en eneste kjedelig sykkelløype på hele øygruppen. Lofotens mange fjell, åser og fjorder gir utallige muligheter også for terrengsykling. XXLofoten har 33 BMC sykler til i modellen crosscountry & tour, fra størrelsen XS til XL. Så om du foretrekker fjell, landevei eller by, så har vi sykkelen du trenger. Syklene er lette, og gode på asfalt og grus. Primært legges turene våre opp på veier med minst mulig biltrafikk slik at turen blir trygg og behagelig.

Vår sykkelpark pleies med god hånd. XXLofoten arrangerer guidede sykkelturer for grupper fra Svolvær og våre mest populære turer går til Kabelvåg, Silsand og Brenna. Vi sykler selvsagt tilandre destinasjoner på forespørsel. Mulighetene er mange!

“Lofoten er et sykkel-eldorado!”

Inkludert
  • - Sykkel
  • - Hjelm og sykkelvest
  • - Guide etter avtale

Bilder