Image

Sykkelutleie fra Svolvær

Fra sykkelsetet kan du oppdage lokale perler i ditt eget tempo


Lofoten er et sykkel-eldorado! Fra sykkelsetet kan du oppdage lokale perler og bli kjent med Lofotens natur, kultur og historie.

XXLofoten har 33 BMC høykvalitetssykler til utleie av typen crosscountry i størrelsene XS - XL. Hjelm og refleksvest er inkludert i prisen. Vi har et begrenset antall sykler med bærer om du ønsker å ta med sykkelvesker. Det er flere tuneller i Lofoten, og om du planlegger en tur der du må sykle i tunneler anbefaler vi å bruke refleksvest samt lys. Om du har behov for sykkel med bærer eller lys, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Vi har også et begrenset antall sykkelvogner for utleie, for bestilling ta direkte kontakt med oss.

Alle våre sykler for utleie må hentes og leveres på vårt kontor i Svolvær.

“Utsikten og naturen gjør at det finnes ikke en kjedelig sykkelløype på hele øygruppen”

Testimonial

Praktisk info
Syklene rekvireres ut fra XXLofotens lokaler fra kl.09.00 daglig. Syklene må leveres tilbake innen kl.18.00 samme dag ved dagleie. Vi leier også ut sykkelvogn og sykkelvest mot et tillegg i prisen.
Kommer du til Lofoten med fly? Sommeren 2018 kan du også få utlevert sykkelen fra Svolvær Lufthavn for 300 kr påslag til leien. Ta kontakt for bestilling.

XXLofoten arrangerer også guidede sykkelturer for grupper til Ørsvåg, Henningsvær og Brenna, eller til andre destinasjoner på forespørsel.

Dette er inkludert

- Hjelm
- Refleksvest
- Sykkellås

Tips og anbefalinger

Lofotværet kan variere sterkt fra dag til dag, og det er noe av sjarmen med vårt øyrike. Vi anbefaler deg å ta på deg det vi som bor her har på oss når vi skal på tur: Gjerne turbukse som gjør det behagelig å sykle og genser på overkroppen. Fleecejakke eller annen mellomlagsjakke kommer godt med, samt noe ekstra klær på lur i sekken.


Ma Ti On To Fr
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 
8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 
15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 
22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 
29. 30. 

Bilder
Informasjon

Oppmøte 15 minutter før avgang.

XXLofoten

J.E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway


Våre mest populære turer: