Trollfjordcruise
Juni - August

Trollfjordcruise

Nyt Trollfjorden på komfortabelt cruise med MS Øykongen

Svolvær

NOK 750


Book now

Opplev en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden.

MS Øykongen tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder.

“Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves.”

Trollfjordcruise
Trollfjordcruise
Trollfjordcruise
Trollfjordcruise

Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldige ser vi flere på turen. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden.

Man kan også ta Trollfjordcruise i andre båter. Ta kontakt for flere muligheter.

Båten har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Det er også sitteplasser innendørs slik at man komfortabelt kan nyte utsikten . Vi har også bar om bord med alle rettigheter der vi serverer drikkevarer og snacks for salg på turene.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 3 timer. Turene vi arrangerer for individuell påmelding er i tidsrommet juni til august. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

  • Båttur til Trollfjorden

  • Vertskap

  • Trollfjorden

  • Båtcruise

  • Sightseeing

Booking


Send oss en forespørsel

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også