Image
Image

Trollfjordcruise

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden.

Trollfjordcruise

Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden.

Trollfjordcruise
Photo credit: XXLofoten

Den ærverdige Lofotferga tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder.


Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldig så kan det være et titalls ørn i luften samtidig. Noen av dem får du se på nært hold.


Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden. 


Man kan også ta Trollfjordcruise i andre båter:Ta kontakt for flere muligheter.

Den gamle ferga har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Deler av dekket har tak over seg og det er bord og stoler plassert slik at man komfortabelt nyter turen. Vi har også bar om bord med alle rettigheter der vi serverer drikkevarer og snacks for salg på turene. Under dekk er det plass til 82 personer i fergas salong som er original.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 4 timer. Turene vi arrangerer for individuell påmelding er i tidsrommet medio mai til medio august. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

Båten vil legge til ved Thon Hotel Lofoten ca en halvtime før avgang. Påstigning 15 min før oppgitt avgangstid.

“Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves.”

Inkludert
  • Båttur til Trollfjorden med Lofotferga
Schedule not ready. Contact us for booking.


Høydepunkter

  • Trollfjorden
  • Båtcruise med Lofotferga
  • Sightseeing på havet
  •   NOK 795
  •   82
  •   Juni - August
  •   4

Bilder

Mer info

Båtsafari med Lofotferga.