Image

Trollfjordcruise

Den ærverdige Lofotferga tar deg med på Trollfjordcruise


Bli med på cruise med Lofotferga til en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden.

Den ærverdige Lofotferga tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder. Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. 

Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldig så kan det være et titalls ørn i luften samtidig. Noen av dem får du se på nært hold. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden. 

“Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves.”

Testimonial

Den gamle ferga har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Deler av dekket har tak over seg og det er bord og stoler plassert slik at man komfortabelt nyter turen. Vi har også bar om bord med alle rettigheter der vi serverer drikkevarer og snacks for salg på turene. Under dekk er det plass til 82 personer i fergas salong som er original.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 4 timer. Turene vi arrangerer for individuell påmelding er i tidsrommet medio mai til medio august. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

Båten vil legge til ved Thon Hotel Lofoten ca en halvtime før avgang. Påstigning 15 min før oppgitt avgangstid.

Dette er inkludert

- Båttur til Trollfjorden med Lofotferga

Tips og anbefalinger

Siden turen best oppleves på dekk anbefaler vi fritidsklær med fleece eller annen varmt mellomlag og jakke. Det selges varm og kald drikke om bord, samt noen kioskvarer.


Online booking
Pris Book
16. July 201910:30-14:30NOK 795,-Book
Bilder
Informasjon

Oppmøte 15 minutter før avgang.

XXLofoten

J.E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway