Trollfjordcruise
Juni - August

Trollfjordcruise

Nyt Trollfjorden på komfortabelt cruise med MS Øykongen

Svolvær

NOK 750


Book now

Opplev en av Norges mest majestetiske og dramatiske fjorder - Trollfjorden.

MS Øykongen tar deg med på Lofotcruise fra Svolvær gjennom Raftsundet. Denne turen byr på noe av det flotteste Lofot-naturen har å tilby. Raftsundet er spennende med en kombinasjon av natur og historie. Vi kjører forbi levende lokalsamfunn og fraflyttede historiske steder.

“Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves.”

Trollfjordcruise
Trollfjordcruise
Trollfjordcruise
Trollfjordcruise

Vertskapet ombord forteller hva dere ser og hvordan samfunnene i Lofoten har utviklet seg gjennom historien. Raftsundet har også veldig høy tetthet av ørn og er vi heldige ser vi flere på turen. Trollfjorden i seg selv er så smal, høy og dramatisk at den bare må oppleves. Det er en grunn til at folk kommer fra hele verden for å oppleve denne fjorden.

Man kan også ta Trollfjordcruise i andre båter. Ta kontakt for flere muligheter.

Båten har et stort åpent dekk som gir utsikt i alle retninger. Det er også sitteplasser innendørs slik at man komfortabelt kan nyte utsikten . Vi har også bar om bord med alle rettigheter der vi serverer drikkevarer og snacks for salg på turene.

Totalt tar Trollfjordcruiset ca 3 timer. Turene vi arrangerer for individuell påmelding er i tidsrommet juni til august. Gruppeturer arrangerer vi nærmest hele året så lenge været tillater det. Ta kontakt med oss for et tilbud, vi tilpasser rute og tidspunkt etter ønske.

  • Båttur til Trollfjorden

  • Vertskap

  • Trollfjorden

  • Båtcruise

  • Sightseeing

Booking


July 2021

Ma Ti On To Fr
1. 2. 3. 4.
5. 6. 7. 8. 9. 10. 11.
12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.
19. 20. 21. 22. 23.
15:00
24. 25.
26. 27. 28. 29. 30. 31.  

Foreslåtte turer

Gjester som liker denne liker også