Trugetur i Lofoten

På trugetur med XXLofoten får du oppleve Lofotens natur og vinterlys med lokal guide. Varm drikke og historier fra området hører med på turen.

Naturen er aldri langt unna i Lofoten. På våre trugeturer bruker vi nærområdet, og legger opp til en tur som passer for de fleste. Underveis på turen får du lære mer om natur og dyreliv i Lofoten, og om forholdene tillater det, blir det tid til en liten rast med varm drikke. Været på vinteren i Lofoten skifter raskt, fra sol og fint vintervær til regn dagen etter. Vår tur tilpasses derfor etter føreforhold. Noen ganger vil trugene byttes ut med isbrodder, og ruten gjøres om. Det betyr lite for deg – turopplevelsen garanterer vi blir god uansett. Truger og staver tilpasses dere før vi setter kursen ut i marka. Turen tar ca 3-4 timer, avhengig av hvor vi velger å gå.

"Truger holder deg oppe på snøen, er lett å beherske og gir deg muligheten til å vandre fritt i terrenget."

Andre tidspunkt på forespørsel. Gruppeturer arrangeres etter ønske. Hvem passer denne turen for? Vi har laget denne turen for deg som ønsker å komme nær naturen på egne bein sammen med en erfaren turguide som forteller om naturen og folkene som bor her nord underveis. Du trenger ikke erfaring med truger fra før.

  • Truger og staver
  • Guide som snakker norsk og engelsk
  • Transport til og fra XXLofotens lokaler
  • Varm drikke
Ma Ti On To Fr
1. 2. 3. 
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 
11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 
18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 
25. 26. 27. 28. 
Info
  • Pris
    NOK 995
Bilder
Send forespørsel
XXLofoten AS

Johan E. Paulsens Gate 9
8300 Svolvær, Norway